DanskEnglishDeutsch
0

ALFREDO CANDLEHOLDER SET, 3 PCS STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3586325

1.145,45 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 1699,00 kr.

Den udsøgte ALFREDO lysestage i rustfrit stål føjer et nyt og spændende element til kollektionen. Den kurvede fod bugter sig opad og ender i en bred og skinnende overflade, der reflekterer det levende lys på smukkeste vis. ALFREDO-kollektionen er skabt specielt til Living Georg Jensen, og de karakteristiske detaljer fremhæve charmen og varmen i ethvert hjem. Bemærk venligst, at stearinlys medfølger IKKE. Lille: H: 120 mm Ø: 117...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Den udsøgte ALFREDO lysestage i rustfrit stål føjer et nyt og spændende element til kollektionen. Den kurvede fod bugter sig opad og ender i en bred og skinnende overflade, der reflekterer det levende lys på smukkeste vis. ALFREDO-kollektionen er skabt specielt til Living Georg Jensen, og de karakteristiske detaljer fremhæve charmen og varmen i ethvert hjem. Bemærk venligst, at stearinlys medfølger IKKE. Lille: H: 120 mm Ø: 117 mm. Medium: H: 150 mm Ø: 117 mm. Stor: H: 195 mm Ø: 117 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586325
Leverandør varenummer GJ-3586325
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 5
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0