DanskEnglishDeutsch
0

ALFREDO VASE GLASS, H: 250 MM

Varenummer:
GJ-3586198

942,40 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 1399,00 kr.

Glasvasen Alfredo giver dig et luksusproblem. Du skal nemlig finde ud af, om du synes, at den er smukkest med eller uden blomster? Det bobleformede grønne glas gør det både let og sjovt at arrangere dine buketter. Og du kan både bruge en enkelt vase eller samle flere i en gruppe for at skabe en endnu større wow-effekt. Designeren Alfredo Häberli har altid et glimt i øjet og er kendt for at skabe produkter, der emmer af livsglæde...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Glasvasen Alfredo giver dig et luksusproblem. Du skal nemlig finde ud af, om du synes, at den er smukkest med eller uden blomster? Det bobleformede grønne glas gør det både let og sjovt at arrangere dine buketter. Og du kan både bruge en enkelt vase eller samle flere i en gruppe for at skabe en endnu større wow-effekt. Designeren Alfredo Häberli har altid et glimt i øjet og er kendt for at skabe produkter, der emmer af livsglæde. Hans arbejde for Georg Jensen viser, at humor og håndværk sagtens kan gå hånd i hånd. Derfor er det heller ikke så underligt, at han har fået en stor fanskare over hele jorden. Vasen Alfredo er udført i mundblæst glas. Den smukke grønne farve er udviklet i tæt samarbejde med Glasforskningsinstituttet i Sverige. H: 250 mm. Ø: 223 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586198
Leverandør varenummer GJ-3586198
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 5
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0