DanskEnglishDeutsch
0

ALFREDO VASE LARGE STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3586206

1.346,95 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 1999,00 kr.

De bedste vaser stråler om kap med blomsterarrangementet i den. Alfredo vasen fremhæver både vasen og blomsterne, og lyser op i hvilket som helst rum. Den dekorative vase er designet med henblik på at inspirere til kreativitet, samtidig med at være en integreret del af indretningen. Designeren bag vasen, argentinske Alfredo Häberli, er kendt for at designe brugskunst, der er fuld af humor og kreativitet. Alle hans designs passer s...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

De bedste vaser stråler om kap med blomsterarrangementet i den. Alfredo vasen fremhæver både vasen og blomsterne, og lyser op i hvilket som helst rum. Den dekorative vase er designet med henblik på at inspirere til kreativitet, samtidig med at være en integreret del af indretningen. Designeren bag vasen, argentinske Alfredo Häberli, er kendt for at designe brugskunst, der er fuld af humor og kreativitet. Alle hans designs passer sammen som en stor familie, der kan mixes på kryds og tværs, men alligevel sagtens kan stå alene. Alfredo vasen fra Georg Jensen er i blankpoleret rustfrit stål. Vasen er en populær tilføjelse til ethvert hjem, da den høje og slanke blomstervase er velegenet til flotte blomsterarrangementer. H: 470 mm. Ø: 270 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586206
Leverandør varenummer GJ-3586206
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 5
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0