DanskEnglishDeutsch
0

BERNADOTTE BOTTLE OPENER STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-10015889

201,50 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 299,00 kr.

Kendetegnet af det riflede design, er denne oplukker fra Bernadotte en elegant tilføjelse til køkkenet eller baren. Inspireret af Sigvard Bernadottes originale sølvdesign, er de minimalistiske linjer blevet en af Georg Jensens signaturdesigns. Med en moderne opdatering giver det rustfrie stål nyt liv til de ikoniske designs fra 1930’erne. Ølåbneren fra Georg Jensen er håndpoleret for at opnå det skinnende rustfrie stål. H: 8,...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Kendetegnet af det riflede design, er denne oplukker fra Bernadotte en elegant tilføjelse til køkkenet eller baren. Inspireret af Sigvard Bernadottes originale sølvdesign, er de minimalistiske linjer blevet en af Georg Jensens signaturdesigns. Med en moderne opdatering giver det rustfrie stål nyt liv til de ikoniske designs fra 1930’erne. Ølåbneren fra Georg Jensen er håndpoleret for at opnå det skinnende rustfrie stål. H: 8,3 mm. B: 37 mm. D: 153,3 mm. Ø: 0 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10015889
Leverandør varenummer GJ-10015889
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 15
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0