DanskEnglishDeutsch
0

BERNADOTTE CREAMER/MILK JUG, STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-10014933

370,45 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 549,00 kr.

Servér mælk og fløde til kaffen, få lige så meget ros af dine gæster for din dessert, som for din middag. Den svenske prins Sigvard Bernadotte designede flødekanden tilbage i 1938 som en del af den originale Bernadotte-kollektion for Georg Jensen. Dengang var kanden i sterlingsølv. Det oprindelige Art Deco-design er nu blevet genoplivet i rustfrit stål, og resultatet er vintage Georg Jensen: Let genkendeligt, tidløst skandinav...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Servér mælk og fløde til kaffen, få lige så meget ros af dine gæster for din dessert, som for din middag. Den svenske prins Sigvard Bernadotte designede flødekanden tilbage i 1938 som en del af den originale Bernadotte-kollektion for Georg Jensen. Dengang var kanden i sterlingsølv. Det oprindelige Art Deco-design er nu blevet genoplivet i rustfrit stål, og resultatet er vintage Georg Jensen: Let genkendeligt, tidløst skandinavisk design. Flødekanden er håndpoleret for at sikre en perfekt glat overflade. H: 150 mm. Ø: 60 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10014933
Leverandør varenummer GJ-10014933
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 15
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0