DanskEnglishDeutsch
0

BERNADOTTE EGG CUP SET, 2 PCS STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-10014924

268,15 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 399,00 kr.

Opgradér dit morgenbord til luksusklassen med de elegante æggebægre fra Georg Jensens Bernadotte-kollektion. Art Deco-periodens karakteristiske lodrette rifler spillede en prominent rolle i den berømte Bernadotte-kollektion, der blev lanceret tilbage i 1938. Det legendariske design er skabt af den svenske prins Sigvard Bernadotte, der gennem sit liv var dybt påvirket af funktionalismens fokus på daglig brug. Hans enkle og sparsomt...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Opgradér dit morgenbord til luksusklassen med de elegante æggebægre fra Georg Jensens Bernadotte-kollektion. Art Deco-periodens karakteristiske lodrette rifler spillede en prominent rolle i den berømte Bernadotte-kollektion, der blev lanceret tilbage i 1938. Det legendariske design er skabt af den svenske prins Sigvard Bernadotte, der gennem sit liv var dybt påvirket af funktionalismens fokus på daglig brug. Hans enkle og sparsomt dekorerede designs revolutionerede den etablerede sølvindustri og gav ham en hædersplads som en af de mest succesfulde Georg Jensen-samarbejdspartnere gennem tiderne. Æggebægeret er udført i rustfrit stål og er en perfekt gave til venner, der hverken går på kompromis med design eller gastronomi. H: 33 mm. Ø: 40 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10014924
Leverandør varenummer GJ-10014924
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 15
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0