DanskEnglishDeutsch
0

BERNADOTTE TEA INFUSER STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-10015887

201,50 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 299,00 kr.

Kendetegnet af de enkle riller og det håndpolerede rustfrie stål, er teæggets design en hyldest til de ikoniske Bernadotte sølvdesign. Lav en skøn kop te med teægget fra Bernadotte. Fyld løs te i ægget, og brug holderen til at fjerne teægget når den er brygget. Prins Sigvard Bernadottes originale design har fået et moderne twist. Det skinnende rustfrie stål kendetegner Georg Jensen, og sammen er der blevet skabt skandinavisk...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Kendetegnet af de enkle riller og det håndpolerede rustfrie stål, er teæggets design en hyldest til de ikoniske Bernadotte sølvdesign. Lav en skøn kop te med teægget fra Bernadotte. Fyld løs te i ægget, og brug holderen til at fjerne teægget når den er brygget. Prins Sigvard Bernadottes originale design har fået et moderne twist. Det skinnende rustfrie stål kendetegner Georg Jensen, og sammen er der blevet skabt skandinavisk designhistorie. H: 182 mm. B: 0 mm. D: 0 mm. Ø: 38 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10015887
Leverandør varenummer GJ-10015887
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 15
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0