DanskEnglishDeutsch
0

BERNADOTTE VASE, LARGE STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-10014922

672,70 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 999,00 kr.

Art Deco-periodens karakteristiske riflede udtryk genoplives i denne vase, der i traditionen for formfuldendt skandinavisk design fremstår som vintage Georg Jensen. Vasen fra Bernadotte-kollektionen er skabt til at fuldende din borddækning og give dig nye idéer til smukke blomsterarrangementer. De allerførste dele af Bernadotte-kollektionen så dagens lys allerede i de sene 1930’ere og blev skabt af den svenske prins Sigvard Berna...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Art Deco-periodens karakteristiske riflede udtryk genoplives i denne vase, der i traditionen for formfuldendt skandinavisk design fremstår som vintage Georg Jensen. Vasen fra Bernadotte-kollektionen er skabt til at fuldende din borddækning og give dig nye idéer til smukke blomsterarrangementer. De allerførste dele af Bernadotte-kollektionen så dagens lys allerede i de sene 1930’ere og blev skabt af den svenske prins Sigvard Bernadotte, som siden blev en af Georg Jensens mest populære samarbejdspartnere. Bernadotte var gennem sit liv meget påvirket af funktionalismen, og hans enkle stil endte med at modernisere sølvhåndværk over hele Europa. Bernadotte-vasen er udført i rustfrit stål og håndpoleret for at sikre et perfekt, rent look. Vasen kommer i to forskellige udgaver: medium og large. H: 256 mm. Ø: 120 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10014922
Leverandør varenummer GJ-10014922
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0