DanskEnglishDeutsch
0

BLOOM SERVING SPOONS, 2 PCS STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3391347

248,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 369,00 kr.

Serveringsskeen BLOOM, der er inspireret af kirsebærblomsternes sarte og yndefulde kronblade, gør det let at anrette med stil. Skeerne er store nok til at kunne servere salat og grøntsager, men stadig lette at bruge. Deres organiske former giver din borddækning et naturligt look. Danskfødte Helle Damkjær er loyal over for sine rødder i den skandinaviske designtradition. Hun kombinerer kærlighed for organiske former med respekt f...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Serveringsskeen BLOOM, der er inspireret af kirsebærblomsternes sarte og yndefulde kronblade, gør det let at anrette med stil. Skeerne er store nok til at kunne servere salat og grøntsager, men stadig lette at bruge. Deres organiske former giver din borddækning et naturligt look. Danskfødte Helle Damkjær er loyal over for sine rødder i den skandinaviske designtradition. Hun kombinerer kærlighed for organiske former med respekt for funktionalitet og klassisk håndværk. Serveringsskeerne BLOOM er et godt eksempel på hendes elegante arbejde. BLOOMS blødt svungne kurver er udført i glaspoleret rustfrit stål. De er skabt til at blive omtalt i rosende vendinger ved alle dine middagsselskaber. Lille: L: 210 mm B: 75 mm Stor: L: 230 mm B: 100 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3391347
Leverandør varenummer GJ-3391347
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 15
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0