DanskEnglishDeutsch
0

BLOOM TALL BOWL LARGE STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3586230

640,15 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 949,00 kr.

Designer Helle Damkjær var inspireret af japanske kirsebærtræer i blomst, da hun skabte den nu klassiske skål BLOOM for Georg Jensen. Blomsternes udsøgte og næsten sensuelle linjer får nyt liv i et produkt, der holder et meget højt kunstnerisk niveau. Hvis du er på udkig efter en stilfuld måde at præsentere frugt på, er skålen BLOOM afgjort en perfekt kandidat. Den kan selvfølgelig også bruges – uden frugt – som en de...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Designer Helle Damkjær var inspireret af japanske kirsebærtræer i blomst, da hun skabte den nu klassiske skål BLOOM for Georg Jensen. Blomsternes udsøgte og næsten sensuelle linjer får nyt liv i et produkt, der holder et meget højt kunstnerisk niveau. Hvis du er på udkig efter en stilfuld måde at præsentere frugt på, er skålen BLOOM afgjort en perfekt kandidat. Den kan selvfølgelig også bruges – uden frugt – som en dekoration i sin helt egen ret. BLOOM er udført i glaspoleret rustfrit stål. H: 153 mm. B: 206 mm. L: 278 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586230
Leverandør varenummer GJ-3586230
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0