DanskEnglishDeutsch
0

BLOOM TALL BOWL MEDIUM STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3586229

505,30 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 749,00 kr.

Udsprungne japanske kirsebærblomster er den tydelige inspiration bag skålen Bloom, hvis svungne form er topmålet af florlet elegance. Den spejlblanke overflade taler for sig selv og inviterer dig til at give den dit helt eget præg ved at fylde den med fx frisk frugt, brød eller blomster. Georg Jensens Bloom-kollektion er designet af danskfødte Helle Damkjær og står som en kærlig hyldest til minimalistisk skønhed. De organiske ...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Udsprungne japanske kirsebærblomster er den tydelige inspiration bag skålen Bloom, hvis svungne form er topmålet af florlet elegance. Den spejlblanke overflade taler for sig selv og inviterer dig til at give den dit helt eget præg ved at fylde den med fx frisk frugt, brød eller blomster. Georg Jensens Bloom-kollektion er designet af danskfødte Helle Damkjær og står som en kærlig hyldest til minimalistisk skønhed. De organiske former sætter nye standarder for, hvordan form og funktion kan forenes – og såvel skåle som tallerkner og skeer er med til at give din borddækning et moderne løft. Skålen Bloom er mesterligt udført i glaspoleret rustfrit stål. H: 112 mm. B: 140 mm. L: 220 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586229
Leverandør varenummer GJ-3586229
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0