DanskEnglishDeutsch
0

BUSINESS CARD HOLDER TO GO STAINLESS STEEL MIRROR, ACRYLL

Varenummer:
GJ-3586939

235,60 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 349,00 kr.

Ægte klasse afsløres i detaljen. Derfor er denne underspillede kortholder til både betalings- og visitkort den helt rigtige gave til den travle forretningsmand eller -kvinde, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet. Den indre plasticforing sikrer, at kortene ligger fast, uanset om kortholderen ligger i en taske eller i lommen på et par jeans. Det er den tyske designer Constantin Wortmann, der har skabet kortholderen for Georg Je...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Ægte klasse afsløres i detaljen. Derfor er denne underspillede kortholder til både betalings- og visitkort den helt rigtige gave til den travle forretningsmand eller -kvinde, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet. Den indre plasticforing sikrer, at kortene ligger fast, uanset om kortholderen ligger i en taske eller i lommen på et par jeans. Det er den tyske designer Constantin Wortmann, der har skabet kortholderen for Georg Jensen. Og kendetegnende for hans arbejde er resultatet en ting, der både ligner og rummer en million. Den glaspolerede overflade på kortholderen, der er udført i rustfrit stål, understreger den tidløse minimalisme, som produktet emmer af. H: 9 mm. B: 62 mm. L: 98 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586939
Leverandør varenummer GJ-3586939
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 15
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0