DanskEnglishDeutsch
0

CAFU TEALIGHTS, 2 PCS STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3586340

322,40 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 479,00 kr.

Intet skaber så rar en stemning som levende lys. Lad Cafu lysestagerne i blankpoleret rustfrit stål skrue op for den hyggelige atmosfære derhjemme. Cafu kollektionen er designet af duoen Sebastian Holmbäck og Ulrik Nordentoft. Kollektionen hylder Georg Jenens klassiske designarv, og tilføjer samtidig noget nyt og moderne til designet. Kollektionen består af vaser, skåle og lysetstager, der med materialer som glas og rustfrit stå...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Intet skaber så rar en stemning som levende lys. Lad Cafu lysestagerne i blankpoleret rustfrit stål skrue op for den hyggelige atmosfære derhjemme. Cafu kollektionen er designet af duoen Sebastian Holmbäck og Ulrik Nordentoft. Kollektionen hylder Georg Jenens klassiske designarv, og tilføjer samtidig noget nyt og moderne til designet. Kollektionen består af vaser, skåle og lysetstager, der med materialer som glas og rustfrit stål udstråler skandinavisk minimalisme. Fyrfadlysestagerne sælges som et sæt af 2 stk. H: 58 mm. Ø: 58 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586340
Leverandør varenummer GJ-3586340
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0