DanskEnglishDeutsch
0

CAFU VASE MEDIUM STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3586358

875,75 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 1299,00 kr.

Den udsøgte Cafu-vase i rustfrit stål behøver ikke ekstra pynt for at være et æstetisk statement. Faktisk er det lige omvendt. Vasen er et levende bevis på, at enkelhed kan være noget af det mest betagende, man kan forestille sig. Formen og den glasblanke ståloverflade taler for sig selv og sikrer, at de blomster du arrangerer i den får lov at shine i deres egen ret. Designduoen HolmbäckNordentoft skabte vasekollektionen Cafu ...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Den udsøgte Cafu-vase i rustfrit stål behøver ikke ekstra pynt for at være et æstetisk statement. Faktisk er det lige omvendt. Vasen er et levende bevis på, at enkelhed kan være noget af det mest betagende, man kan forestille sig. Formen og den glasblanke ståloverflade taler for sig selv og sikrer, at de blomster du arrangerer i den får lov at shine i deres egen ret. Designduoen HolmbäckNordentoft skabte vasekollektionen Cafu som en hyldest til den skandinaviske minimalisme og Georg Jensen. De perfekt balancerede proportioner gør vasen svær at tage øjnene fra, og materialevalget gør den til et tidløst kunstværk. Cafu-vasen er mesterligt udført i rustfrit stål, der har fået en højglanspolering for at fremhæve alle de smukke kurvede linjer. H: 300 mm. Ø: 205 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586358
Leverandør varenummer GJ-3586358
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 5
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0