DanskEnglishDeutsch
0

COBRA BOWL, SMALL STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3586626

537,85 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 799,00 kr.

Med sine elegant bølgede kurver ligner Cobra-skålen en bølge, der har ophævet tyngdekraften og er blevet genskabt i stål. Skålens spejlblanke overflade kaster lyset tilbage og skaber en tryllebindende effekt uanset hvilken vinkel, man står i. Fyld den op med frisk frugt eller snacks – eller lad den stå uberørt som en moderne skulptur i sin helt egen ret. Designer Constantin Wortmann arbejder legesygt med dynamiske former og a...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Med sine elegant bølgede kurver ligner Cobra-skålen en bølge, der har ophævet tyngdekraften og er blevet genskabt i stål. Skålens spejlblanke overflade kaster lyset tilbage og skaber en tryllebindende effekt uanset hvilken vinkel, man står i. Fyld den op med frisk frugt eller snacks – eller lad den stå uberørt som en moderne skulptur i sin helt egen ret. Designer Constantin Wortmann arbejder legesygt med dynamiske former og alt andet end rette linjer. Hans ambition er at give mennesker oplevelser, der river os ud af vores vante rutiner og får os til at stoppe op og nyde tilværelsen. Den populære Cobra-kollektion for Georg Jensen er netop en hyldest til livsglæden og de små skæve øjeblikke, der er så uendeligt meget værd. Den lille skål er udført i glaspoleret rustfrit stål. H: 69 mm. Ø: 191 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586626
Leverandør varenummer GJ-3586626
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0