DanskEnglishDeutsch
0

COBRA CARAFE GLASS

Varenummer:
GJ-3586612

457,25 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 679,00 kr.

Der findes ikke en ret vinkel eller en lige linje i den hæderkronede Cobra-kollektion, og karaflens legesyge udtryk sætter nye standarder for visionær formgivning. Den organiske form er svær at få øjnene fra, men den slanke bugtede hals er ikke kun til pynt, tværtimod. Den er med til at sikre et suverænt greb, der gør karaflen let at hælde fra. Den tyskfødte designer Constantin Wortmann lever af at skabe produkter, hvor form ...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Der findes ikke en ret vinkel eller en lige linje i den hæderkronede Cobra-kollektion, og karaflens legesyge udtryk sætter nye standarder for visionær formgivning. Den organiske form er svær at få øjnene fra, men den slanke bugtede hals er ikke kun til pynt, tværtimod. Den er med til at sikre et suverænt greb, der gør karaflen let at hælde fra. Den tyskfødte designer Constantin Wortmann lever af at skabe produkter, hvor form følger følelse. Ved at turde se ud over forholdet mellem form og funktion lægger han derved et nyt og spændende lag til designhåndværket, som efter hans mening endelig ikke må tage sig selv alt for seriøst. Med Cobra for Georg Jensen har han skabt en vidunderlig harmonisk balance mellem det finurlige, det forunderlige og det praktiske. Karaflen er udført i ren glas og rummer op til 0.75 liter. H: 290 mm. V: 0,75 L.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586612
Leverandør varenummer GJ-3586612
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0