DanskEnglishDeutsch
0

Craft, Mind Knickers - Herre

Varenummer:
CR-1905159-S

310,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Mind Capri fra Craft er et par lækre løbebukser i elastisk materiale og med moderne print. Bukserne er lavet med en god ergonomisk pasform og justerbar talje, der sikrer en optimal bevægelighed og dermed en god løbetur. Bukserne har desuden høj fugttransport og er hurtigtørrende så du ikke bliver fugtig på løbeturen. Så sæt dit logo eller firmanavn på og du har et par lækre løbebukser med tryk, som egner sig perfekt til DH...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Mind Capri fra Craft er et par lækre løbebukser i elastisk materiale og med moderne print. Bukserne er lavet med en god ergonomisk pasform og justerbar talje, der sikrer en optimal bevægelighed og dermed en god løbetur. Bukserne har desuden høj fugttransport og er hurtigtørrende så du ikke bliver fugtig på løbeturen. Så sæt dit logo eller firmanavn på og du har et par lækre løbebukser med tryk, som egner sig perfekt til DHL eller andre firmaløb. Skriv venligst ønskede farve som kommentar.
Pris er inkl. 1 farve tryk i 20x20 cm - ved ønske om anden størrelse bedes de venligst kontakte os. Opstartsomkostning 499,- pr. farve/kliché – ikke inkl.

Yderligere produktinformation

SKU
CR-1905159-S
Leverandør varenummer CR-1905159-S
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Bukser - Motion & Løb
Ekstra filer
0