DanskEnglishDeutsch
0

DUO ROUND BOWL W. COLLAR, MEDIUM GLASS & STAINLES STEEL

Varenummer:
GJ-10016979

672,70 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 999,00 kr.

Skålen fra Duo kollektionen er et mix af mundblæst glas og blankpoleret rustfrit stål. Den moderne skål vil pynte i hjemmet, både som en del af borddækningen, som frugtskål eller som serveringsskål. Georg Jensens designteam skaber nye kollektioner, der både hylder det klassiske Georg Jensen design, og finder på nye og interessante designs til det skandinaviske hjem. På den måde sikrer teamet at nye designs altid vil have et ...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Skålen fra Duo kollektionen er et mix af mundblæst glas og blankpoleret rustfrit stål. Den moderne skål vil pynte i hjemmet, både som en del af borddækningen, som frugtskål eller som serveringsskål. Georg Jensens designteam skaber nye kollektioner, der både hylder det klassiske Georg Jensen design, og finder på nye og interessante designs til det skandinaviske hjem. På den måde sikrer teamet at nye designs altid vil have et twist af det klassiske Georg Jensen. Duo skålen er i mundblæst glas og har et bånd af blankpoleret rustfrit stål. H: 70 mm. Ø: 280 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10016979
Leverandør varenummer GJ-10016979
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0