DanskEnglishDeutsch
0

GIFT SET BELL, BALL, HEART, 3 PCS 18 KT GOLD PLATED BRASS

Varenummer:
GJ-10017718

336,35 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 499,00 kr.

Nyt og gammelt mødes når traditioner og trends sammen skaber en personlig jul, fyldt med smukt julepynt og langvarige minder. Dette gavesæt af en juleklokke, julekugle og julehjerte i guldbelagt messing er en dejlig gave til en du har kær - eller måske til dig selv. Juleornamenterne er indgraveret med isblomster og har smukke detaljer i form af både blankpolerede og matte overflader, der reflekterer lyset og skaber flotte bevægel...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Nyt og gammelt mødes når traditioner og trends sammen skaber en personlig jul, fyldt med smukt julepynt og langvarige minder. Dette gavesæt af en juleklokke, julekugle og julehjerte i guldbelagt messing er en dejlig gave til en du har kær - eller måske til dig selv. Juleornamenterne er indgraveret med isblomster og har smukke detaljer i form af både blankpolerede og matte overflader, der reflekterer lyset og skaber flotte bevægelser. Designer Sanne Lund Traberg står bag årets julekollektion. Med inspiration fra Georg Jensens egen designhistorie og fra designerens egen vinterhave, blev isblomster og den frosne vinterhave til dette års motiv. Gavesættet består af 3 juleornamenter; en juleklokke, julekugle og julehjerte, der er belagt med 18 karat guld. Hæng dem i det traditionelle røde bånd eller det moderne grønne. Hjerte: H: 57 mm. B: 56 mm. D: 51 mm. Klokke: H: 60 mm. B: 50 mm. D: 51 mm. Kugle: H: 54 mm. B: 50 mm. D: 51 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10017718
Leverandør varenummer GJ-10017718
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0