DanskEnglishDeutsch
0

GIFT SET BELL, BALL, HEART, 3 PCS PALLADIUM PLATED BRASS

Varenummer:
GJ-10017719

336,35 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 499,00 kr.

Lad naturen blive en del af julen med dette gavesæt fra Georg Jensen. Juleklokken, julehjertet og julekuglen er alle symboler på den skandinaviske jul og de skønne minder vi skaber sammen med vores kære. Georg Jensens julekollektion er i år designet af danske Sanne Lund Traberg, der fik inspiration til kollektionen fra Georg Jensens Art Nouveau periode og Karl Blossfeldts berømte blomsterfotografier. Kollektionen blev skabt med ud...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Lad naturen blive en del af julen med dette gavesæt fra Georg Jensen. Juleklokken, julehjertet og julekuglen er alle symboler på den skandinaviske jul og de skønne minder vi skaber sammen med vores kære. Georg Jensens julekollektion er i år designet af danske Sanne Lund Traberg, der fik inspiration til kollektionen fra Georg Jensens Art Nouveau periode og Karl Blossfeldts berømte blomsterfotografier. Kollektionen blev skabt med udgangspunkt i den skandinaviske vinter, og i den flygtige skønhed der opstår når frosten rammer havens blomster. Gavesættet består af 3 juleornamenter; juleklokke, julekugle og julehjerte i palladiumbelagt messing. Der medfølger et traditionelt rødt bånd og et moderne bånd i grønt. Hjerte: H: 57 mm. B: 56 mm. D: 51 mm. Klokke: H: 60 mm. B: 50 mm. D: 51 mm. Kugle: H: 54 mm. B: 50 mm. D: 51 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10017719
Leverandør varenummer GJ-10017719
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0