DanskEnglishDeutsch
0

GNFS-002 Universalkniv stål 11 cm

Varenummer:
RO-17002

300,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 450,00 kr.

Universalkniven GNFS-002 fra Global NI serien er kendt for sin ergonomiske udformning, stilfulde design og fantastiske brugsegenskaber. Amatørkokke og professionelle kokke verden over roser Globalknivene til skyerne. Den ergonomiske form og det relativt korte knivblad på 11 cm giver dig en god fornemmelse af kniven og gør det nemt at arbejde helt tæt med råvarerne. Skærelinjen bliver let markeret pga. knivens skarpe hæl. Du får ...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Universalkniven GNFS-002 fra Global NI serien er kendt for sin ergonomiske udformning, stilfulde design og fantastiske brugsegenskaber. Amatørkokke og professionelle kokke verden over roser Globalknivene til skyerne. Den ergonomiske form og det relativt korte knivblad på 11 cm giver dig en god fornemmelse af kniven og gør det nemt at arbejde helt tæt med råvarerne. Skærelinjen bliver let markeret pga. knivens skarpe hæl. Du får nemt hul på bløde grøntsager og frugter, uden at de tager skade. Knive fra Global er fremstillet i ét stykke rustfrit Cromova stål og har ingen samlinger, hvor snavs kan gemme sig. Stålet har en ultra høj styrke og lang levetid og er meget modstandsdygtigt over for rust og slitage. Hvordan en Global kniv er fremstillet, minder meget om de oprindelige samuraisværd, hvor håndtaget er hult og bliver afbalanceret ved hjælp af meget fint sand, der nøje afmåles i hver eneste kniv Globalkniven tåler ikke opvaskemaskine.

Vaskes af lige efter brug

Vis mere

Yderligere produktinformation

SKU
RO-17002
Leverandør varenummer RO-17002
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Global
Ekstra filer
0