DanskEnglishDeutsch
0

Hammershøi Termokop 20 cl lys blå, 4.stk

Varenummer:
RO-692204,blå(15104)

350,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 560,00 kr.

Det smukke stel er løftet en smule fra bordet, så keramikken fremstår stabilt med en let svævende elegance og kombineret med de naturlige farver ? hvid, koral, antracitgrå, himmelblå og marmorgrå ? bliver de enkelte elementer til små designvidundere i sig selv. Stellet er perfekt på et veldækket brunch-bord en søndag eller til en lækker middag, hvor elementerne vil være den smukkeste og mest stilrene præsentation af de far...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Det smukke stel er løftet en smule fra bordet, så keramikken fremstår stabilt med en let svævende elegance og kombineret med de naturlige farver ? hvid, koral, antracitgrå, himmelblå og marmorgrå ? bliver de enkelte elementer til små designvidundere i sig selv. Stellet er perfekt på et veldækket brunch-bord en søndag eller til en lækker middag, hvor elementerne vil være den smukkeste og mest stilrene præsentation af de farverige råvarer.

Yderligere produktinformation

SKU
RO-692204,blå(15104)
Leverandør varenummer RO-692204,blå(15104)
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Kähler
Ekstra filer
0