DanskEnglishDeutsch
0

HENNING KOPPEL BONBONNIERE ONION SS MIRROR OAK WOOD

Varenummer:
GJ-3584894

403,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 599,00 kr.

Opgradér sofabordet eller dagligstuen med denne mesterligt udførte bonbonniere eller 'slikskål med låg', som man også kan kalde den. Designet er inspireret af Henning Koppels arbejde fra 1960'erne, hvor sølv og mørke træsorter var materialevalget, når naturlige former skulle genskabes. Til den moderne udgave er der i stedet brugt en lysere eg og poleret rustfrit stål for at skabe et nutidigt look. I sig selv er skålen en lill...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Opgradér sofabordet eller dagligstuen med denne mesterligt udførte bonbonniere eller 'slikskål med låg', som man også kan kalde den. Designet er inspireret af Henning Koppels arbejde fra 1960'erne, hvor sølv og mørke træsorter var materialevalget, når naturlige former skulle genskabes. Til den moderne udgave er der i stedet brugt en lysere eg og poleret rustfrit stål for at skabe et nutidigt look. I sig selv er skålen en lille skønhed, men den er også perfekt som gemmested for andre små skatte. Som en af Georg Jensens kendteste samarbejdspartnere er Henning Koppels navn synonymt med skandinavisk design. Hans forkærlighed for organiske strukturer, klassiske håndværksdyder og rendyrket funktionalitet har givet hans arbejde klassikerstatus. Den løgformede bonbonniere er udført i glaspoleret rustfrit stål, og til det stilk-lignende låg er der brugt ren eg. Resultatet er en skål, der er sofistikeret, underspillet og tidløs. H: 114 mm. Ø: 120 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3584894
Leverandør varenummer GJ-3584894
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0