DanskEnglishDeutsch
0

HENNING KOPPEL CLOCK STEEL & WHITE SS, ABS 10CM

Varenummer:
GJ-3587584

437,10 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 649,00 kr.

KOPPEL–fundamentale skandinaviske designværdier, opdateret til i dag. KOPPEL serien var ved sin debut i 1978 revolutionerende; dette er den nye generation. Designer Henning Koppel var en førende dansk designer i efterkrigstiden. Han medbragte sin visionære sensibilitet i urproduktionen da han i 1978 introducerede denne serie. De traditionelle tal er erstattet af prikker. Sorte prikker på hvid baggrund er den originale KOPPEL kombi...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

KOPPEL–fundamentale skandinaviske designværdier, opdateret til i dag. KOPPEL serien var ved sin debut i 1978 revolutionerende; dette er den nye generation. Designer Henning Koppel var en førende dansk designer i efterkrigstiden. Han medbragte sin visionære sensibilitet i urproduktionen da han i 1978 introducerede denne serie. De traditionelle tal er erstattet af prikker. Sorte prikker på hvid baggrund er den originale KOPPEL kombination. Dette præg er efterfølgende brugt i mange Georg Jensen ur serier. Designet er et godt eksempel på foreningen af enkelhed og kvalitet, som har været et varetegn for Georg Jensen fra starten. KOPPEL uret er et dristigt møde mellem stil og substans. Ø: 100 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3587584
Leverandør varenummer GJ-3587584
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0