DanskEnglishDeutsch
0

HENNING KOPPEL PITCHER STAINLESS STEEL 1.2L

Varenummer:
GJ-3586663

1.346,95 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 1999,00 kr.

Den slanke og elegante HK Kande fra Georg Jensen er skabt af den legendariske designer Henning Koppel. Klassikeren er bredt anerkendt som et højdepunkt i den berømmede tradition for Danish design. Der kan være 1,2 liter i stålkanden, som er det ideelle valg, hvis du vil servere vand på en stilfuld måde. Du kan også bruge den som en smuk vase – eller som en karaffel til vin. HK Kanden er udført i glaspoleret rustfrit stål. H: ...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Den slanke og elegante HK Kande fra Georg Jensen er skabt af den legendariske designer Henning Koppel. Klassikeren er bredt anerkendt som et højdepunkt i den berømmede tradition for Danish design. Der kan være 1,2 liter i stålkanden, som er det ideelle valg, hvis du vil servere vand på en stilfuld måde. Du kan også bruge den som en smuk vase – eller som en karaffel til vin. HK Kanden er udført i glaspoleret rustfrit stål. H: 290 mm. B: 107 mm. V: 1,2 L.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586663
Leverandør varenummer GJ-3586663
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 5
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0