DanskEnglishDeutsch
0

HOLIDAY ORNAMENT ICE DIANTHUS & ROSETTE 18 KT GOLD PLATED BRASS

Varenummer:
GJ-10017700

187,55 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 279,00 kr.

Lad naturen komme ind i hjemmet med Georg Jensens guldbelagte juleornamanter. Vinterens skrøbelige isblomster er smukt fortolket af Sanne Lund Traberg, der har skabt en julekollektion fuld af motiver fra den skandinaviske natur. Som den sidste i rækken af designere, der har designet Georg Jensens julekollektion, har Sanne Lund Traberg skabt en moderne og tidløs kollektion med inspiration fra naturen. Inspirationen til de abstrakte vi...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Lad naturen komme ind i hjemmet med Georg Jensens guldbelagte juleornamanter. Vinterens skrøbelige isblomster er smukt fortolket af Sanne Lund Traberg, der har skabt en julekollektion fuld af motiver fra den skandinaviske natur. Som den sidste i rækken af designere, der har designet Georg Jensens julekollektion, har Sanne Lund Traberg skabt en moderne og tidløs kollektion med inspiration fra naturen. Inspirationen til de abstrakte vinterblomster stammer fra designerens egen have, men også fra Karl Blossfeldts ikoniske blomsterbilleder fra 1929. Nellike og rosette ornamenterne er udført i messing og er belagt med 18 karat guld på Georg Jensens eget værksted i Danmark. Ornamenterne kan hænges i enten det traditionelle røde bånd eller et moderne grønt. H: 68 mm. B: 40 mm. D: 20 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10017700
Leverandør varenummer GJ-10017700
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 20
Kategori Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0