DanskEnglishDeutsch
0

ILSE VASE MEDIUM STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3586849

942,40 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 1399,00 kr.

Vasen Ilse er et udtryk for tidløs skandinavisk minimalisme, når den står allerskarpest. Vasens skulpturelle form er i perfekt balance med dens praktiske funktion, og det er vanskeligt at afgøre, om den er smukkest med eller uden blomster i. Vasens vægt og munding gør den let at arbejde med, når du arrangerer buketter – og den flotte spejlblanke overflade sikrer magiske refleksioner af såvel lys som kronblade. Designeren Ilse ...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Vasen Ilse er et udtryk for tidløs skandinavisk minimalisme, når den står allerskarpest. Vasens skulpturelle form er i perfekt balance med dens praktiske funktion, og det er vanskeligt at afgøre, om den er smukkest med eller uden blomster i. Vasens vægt og munding gør den let at arbejde med, når du arrangerer buketter – og den flotte spejlblanke overflade sikrer magiske refleksioner af såvel lys som kronblade. Designeren Ilse Crawford er anerkendt for sin brug af elegante, runde former, som taler til mennesker i alle aldre. Det markante formsprog udspringer af hendes bagrund i indretning, og hendes arbejde for Georg Jensen er kendetegnet ved at være lige så praktisk anvendeligt, som det er smukt at se på. Ilse-vasen er mesterligt udført i glaspoleret rustfrit stål, hvilket sikrer en spejlblank overflade. H: 237 mm. Ø: 164 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586849
Leverandør varenummer GJ-3586849
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 5
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0