DanskEnglishDeutsch
0

INDULGENCE CHAMPAGNE SABRE STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3586672

740,90 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 1099,00 kr.

Hold en champagneflaske i en vinkel på cirka 20 grader, og lad den sløve side af champagnesablen INDULGENCE glide langs flaskens krop i retning mod halsen. Når klingen rammer kanten af mundstykket vil kraften skille halsen fra flaskens skrå skuldre. Og sværere er det faktisk ikke at markere en særlig lejlighed på den rigtige måde! Den erfarne sommelier kan selvfølgelig åbne en champagneflaske på dén måde ude at spilde alt f...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Hold en champagneflaske i en vinkel på cirka 20 grader, og lad den sløve side af champagnesablen INDULGENCE glide langs flaskens krop i retning mod halsen. Når klingen rammer kanten af mundstykket vil kraften skille halsen fra flaskens skrå skuldre. Og sværere er det faktisk ikke at markere en særlig lejlighed på den rigtige måde! Den erfarne sommelier kan selvfølgelig åbne en champagneflaske på dén måde ude at spilde alt for mange af de dyre dråber. Men vi anbefaler alle andre at skylle efter med et par centiliter af den perlende drik for at være sikker på, at der ikke sidder små glasskår tilbage. For en sikkerheds skyld bør det først skænkede glas også undersøges grundigt for rester af skår. Champagnesablen INDULGENCE fra Georg Jensen er udført i glaspoleret rustfrit stål. Dens klinge er ikke skarp og fuldstændig harmløs. Det er således ikke et skarpt blad, men kraften fra sablen der skiller flasken i to stykker.

NB: Hold sablen og tomme champagneflasker i sikker afstand fra børn og dyr. Behandl venligst flasker og skår med respekt, og drik aldrig direkte fra en flaske, der er blevet åbnet med sabel. L: 440 mm. Ø: 25 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586672
Leverandør varenummer GJ-3586672
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 5
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0