DanskEnglishDeutsch
0

Kähler - Hammershøi Fyrfadsstage H9,5 birk

Varenummer:
RO-692358

83,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 150,00 kr.

Få en af årets smukkeste fyrfadsstager til bordet med denne nyfortolkning af Hammershøi. Det er Hans-Christian Bauer, der har stået i spidsen for designet. De bløde former og det riflede mønster er blevet bibeholdt, men derimod kommer porcelænet i en helt særlig farvenuance med navnet birk. Her får du en fyrfadsstage, der måler ni cm, og som er yderst anvendelig på både spisebordet, sofabordet eller i vindueskarmen. Du kan m...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Få en af årets smukkeste fyrfadsstager til bordet med denne nyfortolkning af Hammershøi. Det er Hans-Christian Bauer, der har stået i spidsen for designet. De bløde former og det riflede mønster er blevet bibeholdt, men derimod kommer porcelænet i en helt særlig farvenuance med navnet birk. Her får du en fyrfadsstage, der måler ni cm, og som er yderst anvendelig på både spisebordet, sofabordet eller i vindueskarmen. Du kan med fordel kombinere den med andre stager fra Hammershøi, da disse komplementerer hinanden særligt godt. På den måde kan du få lavet et unikt og personligt bord.

Yderligere produktinformation

SKU
RO-692358
Leverandør varenummer RO-692358
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Kähler - Kundegaver
Ekstra filer
0