DanskEnglishDeutsch
0

KONNO CARD HOLDER STAINLESS STEEL, DARK GREY PLASTIC

Varenummer:
GJ-3582070

235,60 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 349,00 kr.

Det er i de små detaljer, man virkelig kan se, hvem du er og hvad der betyder noget for dig. Uden overflødig pynt og ornamentering fortæller Hiromicho Konnos smukke kortholders rene linjer og underspillede elegance en klar historie om, at du sætter pris på kvalitet og ikke lader dig nøjes med bling. Den japanskfødte designer har indgående studeret, hvordan kortholdere bruges for selv at kunne skabe en ergonomisk form, der kombin...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Det er i de små detaljer, man virkelig kan se, hvem du er og hvad der betyder noget for dig. Uden overflødig pynt og ornamentering fortæller Hiromicho Konnos smukke kortholders rene linjer og underspillede elegance en klar historie om, at du sætter pris på kvalitet og ikke lader dig nøjes med bling. Den japanskfødte designer har indgående studeret, hvordan kortholdere bruges for selv at kunne skabe en ergonomisk form, der kombinerer sofistikeret æstetik og funktion. Resultatet er en kombination af det bedste, japansk og skandinavisk design kan byde på. Kortholderen til både mænd og kvinder er udført i silkeblødt rustfrit stål med en lækker mat finish. Siderne er beklædt med gummi for at sikre, at den er let at åbne og holde i hånden. Magnetlåsen skader ikke magnetstriben i dine credit cards, hvilket gør kortholderen ideel ikke kun til visit- men også til betalingskort. H: 7 mm. B: 97 mm. D: 60 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3582070
Leverandør varenummer GJ-3582070
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 15
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0