DanskEnglishDeutsch
0

LUMIS HURRICANE, L STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-10016975

807,55 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 1199,00 kr.

Tag lyset og hyggen med udenfor! Lumis hurricane lysestagen er perfekt som dekoration på terrassen eller altanen. Glasset beskytter flammen mod vind og sikrer at lyset og hyggen fortsætter uhindret. Tag lysestagen med indenfor når sommeren er slut, og lad den pynte og sprede god stemning i vindueskarmen. Lumis kollektionen er opkaldt efter det latinske ord for lys, nemlig Lumis. Kollektionen fokuserer på at fremhæve det hyggelige l...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Tag lyset og hyggen med udenfor! Lumis hurricane lysestagen er perfekt som dekoration på terrassen eller altanen. Glasset beskytter flammen mod vind og sikrer at lyset og hyggen fortsætter uhindret. Tag lysestagen med indenfor når sommeren er slut, og lad den pynte og sprede god stemning i vindueskarmen. Lumis kollektionen er opkaldt efter det latinske ord for lys, nemlig Lumis. Kollektionen fokuserer på at fremhæve det hyggelige levende lys, der kendetegner den danske hygge. Sebastian Holmbäck har designet lysestagen til at reflektere flammen på smukkeste vis. Lumis hurricane lysestagen er i skinnende rustfrit stål og glas. Lysestagen passer til et almindeligt stearinlys eller bloklys. H: 395 mm. Ø: 170 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10016975
Leverandør varenummer GJ-10016975
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 5
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0