DanskEnglishDeutsch
0

LUMIS HURRICANE, M STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-10016974

537,85 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 799,00 kr.

Lumis hurricane lysestagen kan, med sit solide glasdesign og fod af rustfrit stål, være med til at oplyse de mange sommeraftener på terrassen. Glasset beskytter flammen mod vind, mens lysestagens design sikrer optimal ilttilførsel. Det giver en mere stabil flamme og godt med lys til udendørshyggen. Designer Sebastian Holmbäck kombinerer funktionalitet med elegant design. Som det ofte er med skandinavisk design, går Georg Jensen o...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Lumis hurricane lysestagen kan, med sit solide glasdesign og fod af rustfrit stål, være med til at oplyse de mange sommeraftener på terrassen. Glasset beskytter flammen mod vind, mens lysestagens design sikrer optimal ilttilførsel. Det giver en mere stabil flamme og godt med lys til udendørshyggen. Designer Sebastian Holmbäck kombinerer funktionalitet med elegant design. Som det ofte er med skandinavisk design, går Georg Jensen og Sebastian Holmbäck ikke på kompromis med hverken form eller funktion. Lumis hurricane lysestagen er i skinnende rustfrit stål og glas. Lysestagen passer til et almindeligt stearinlys eller bloklys. H: 300 mm. Ø: 130 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10016974
Leverandør varenummer GJ-10016974
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0