DanskEnglishDeutsch
0

LUMIS TEALIGHT, GL STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-10016973

336,35 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 499,00 kr.

Lumis fyrfadslysholderen passer både til indendørs og udendørs arrangementer. Glasset beskytter flammen mod vinden, og sikrer at den hyggelige stemning ikke bliver forstyrret. For intet er mere dansk, eller mere hyggeligt, end levende lys i mørket! Fyrfadslysholderen er i rustfrit stål og glas, hvilket sikrer optimal lysreflektion og blikfang. Lumis kollektionen er designet af den danske designer Sebastian Holmbäck. Han designer a...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Lumis fyrfadslysholderen passer både til indendørs og udendørs arrangementer. Glasset beskytter flammen mod vinden, og sikrer at den hyggelige stemning ikke bliver forstyrret. For intet er mere dansk, eller mere hyggeligt, end levende lys i mørket! Fyrfadslysholderen er i rustfrit stål og glas, hvilket sikrer optimal lysreflektion og blikfang. Lumis kollektionen er designet af den danske designer Sebastian Holmbäck. Han designer altid med et fokus på perfekt harmoni mellem form og funktion. Lumis fyrfadslyseholderen er fremstillet i rustfrit stål og glas. H: 160 mm. Ø: 76 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10016973
Leverandør varenummer GJ-10016973
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0