DanskEnglishDeutsch
0

MANHATTAN COCKTAIL SHAKER, 0,75L STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3586091

672,70 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 999,00 kr.

Der er ikke meget, der lyder lige så glamourøst som en cocktail, der bliver rystet på den rigtige måde. Og dén stemning skaber du let med den smukke cocktailshaker Manhattan fra Georg Jensen. Shakeren er inspireret af de brølende 1920'ere i New York, hvis tidlige arkitektur også er domineret af stramme geometriske strukturer og rene linjer. Hele Manhattan-kollektionen af barværktøj udspringer af Art Deco-æraen i byen, der aldr...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Der er ikke meget, der lyder lige så glamourøst som en cocktail, der bliver rystet på den rigtige måde. Og dén stemning skaber du let med den smukke cocktailshaker Manhattan fra Georg Jensen. Shakeren er inspireret af de brølende 1920'ere i New York, hvis tidlige arkitektur også er domineret af stramme geometriske strukturer og rene linjer. Hele Manhattan-kollektionen af barværktøj udspringer af Art Deco-æraen i byen, der aldrig sover. The Great Gatsby-looket giver den et klassisk touch, mens den på samme tid fremstår ny og moderne. Produkterne er lige så tidløse og sofistikerede, som de er iøjenfaldende og dekadente. Du kan faktisk ikke undgå at jazze din aften op med dem. Cocktailshakeren er mesterligt udført i rustfrit stål med en blændende ren glaspoleret overflade. H: 200 mm. Ø: 100 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586091
Leverandør varenummer GJ-3586091
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0