DanskEnglishDeutsch
0

MANHATTAN TRAY, 35X18CM STAINLESS STEEL S & LEATHER

Varenummer:
GJ-3586081

942,40 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 1399,00 kr.

Hvis du mangler lidt 5th Avenue i dit liv, går den direkte vej til glamour over Georg Jensens Manhattan-kollektion. Giv din bar eller din spisestue et strejf af the Great Gatsby med stålbakken, der er inspireret af Art Deco-perioden i New York. Bakken har en elegant foring af mørkt læder, der både understreger den maskuline tone i det skinnende stål og sikrer, at glassene altid står fast. Georg Jensen har kigget mod New York og d...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Hvis du mangler lidt 5th Avenue i dit liv, går den direkte vej til glamour over Georg Jensens Manhattan-kollektion. Giv din bar eller din spisestue et strejf af the Great Gatsby med stålbakken, der er inspireret af Art Deco-perioden i New York. Bakken har en elegant foring af mørkt læder, der både understreger den maskuline tone i det skinnende stål og sikrer, at glassene altid står fast. Georg Jensen har kigget mod New York og de brølende 1920’ere i arbejdet med at udvikle Manhattan, som er en hel serie af overlegne bar-accessories. Resultatet er en stribe af geometrisk skarpe produkter, der oser af tidløs dekadence. Bakken i rustfrit stål er glaspoleret for at sikre en overflade så skinnende blank, at du kan spejle dig i den. H: 28 mm. B: 350 mm. Ø: 180 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586081
Leverandør varenummer GJ-3586081
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 5
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0