DanskEnglishDeutsch
0

MANHATTAN WINE COOLER STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3586085

606,05 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 899,00 kr.

Manhattan kollektionen er inspireret af New York, hvis Art Deco og glamour bringer elegance og klasse til barvognen. Kollektionen er fuld af tilbehør til baren; lige fra vinkølere og isspande til cocktailshakers. Bring lidt af New Yorks cool attitude til hjemmet med denne vinkøler fra Georg Jensen. God vin skal serveres ved den rette temperatur, og hvorfor ikke gøre det med stil? Vinkøleren er udført i blankpoleret rustfrit stål....


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Manhattan kollektionen er inspireret af New York, hvis Art Deco og glamour bringer elegance og klasse til barvognen. Kollektionen er fuld af tilbehør til baren; lige fra vinkølere og isspande til cocktailshakers. Bring lidt af New Yorks cool attitude til hjemmet med denne vinkøler fra Georg Jensen. God vin skal serveres ved den rette temperatur, og hvorfor ikke gøre det med stil? Vinkøleren er udført i blankpoleret rustfrit stål. H: 200 mm. Ø: 110 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586085
Leverandør varenummer GJ-3586085
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0