DanskEnglishDeutsch
0

MINIPHANT STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3580031

370,45 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 549,00 kr.

Den ikoniske sparegris MONEYFANT, som er skabt af den industrielle designer Jørgen Møller, har efter mange år som charmetrold fået en lille ny ven, der hedder MINIPHANT. Elefanten er ikke kun humoristisk og stilfuldt tilbehør til ethvert børneværelse. Den gør det også sjovt at spare penge, fordi man bliver belønnet med lyden af et lækkert "ka-tjing", når dyret bliver fodret med en mønt. Produktdesigner Jørgen Møller udvik...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Den ikoniske sparegris MONEYFANT, som er skabt af den industrielle designer Jørgen Møller, har efter mange år som charmetrold fået en lille ny ven, der hedder MINIPHANT. Elefanten er ikke kun humoristisk og stilfuldt tilbehør til ethvert børneværelse. Den gør det også sjovt at spare penge, fordi man bliver belønnet med lyden af et lækkert "ka-tjing", når dyret bliver fodret med en mønt. Produktdesigner Jørgen Møller udviklede den sjove elefantfigur i 1987 sammen med sit barnebarn. Den stiliserede lille fyr kan nu også fås som bestik, billedrammer, nøgleringe, sparegrise – og har været elsket af børn og barnlige sjæle lige siden. MINIPHANT for Georg Jensen er smukt udført i glaspoleret rustfrit stål, der reflekterer lyset på en sjov måde med sin ikoniske form. H: 87 mm. B: 43 mm. L: 124 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3580031
Leverandør varenummer GJ-3580031
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0