DanskEnglishDeutsch
0

MONEYPHANT WITH TWINS STAINLESS STEEL, MIRROR & OAK WOOD

Varenummer:
GJ-3580045

537,85 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 799,00 kr.

Den schweizisk-argentinske industrielle designer Alfredo Häberli er den kreative kraft bag den nye generation af den ikoniske spargris, MONEYPHANT. Sættet MONEYPHANT med tvillinger indeholder én større elefant og to mindre elefanter, der sidder trygt fast i den store. I tråd med designerens velkendte legen med forskellige materialer er de små elefanter udført i egetræ, der på puslespilsfacon passer perfekt i den originale elefa...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Den schweizisk-argentinske industrielle designer Alfredo Häberli er den kreative kraft bag den nye generation af den ikoniske spargris, MONEYPHANT. Sættet MONEYPHANT med tvillinger indeholder én større elefant og to mindre elefanter, der sidder trygt fast i den store. I tråd med designerens velkendte legen med forskellige materialer er de små elefanter udført i egetræ, der på puslespilsfacon passer perfekt i den originale elefants form af poleret rustfrit stål. Häberli er berømt for sine kombinationer, som altid er lige så uventede, som de er harmoniske. Den originale MONEYPHANT brugte rene linjer til at skabe en form, der i dag er letgenkendelig for alle generationer. Nu tilfører Häberlis babyelefanter et charmerende udtryk, som cementerer ikonets position som en sparegris ulig alle andre. H: 125 mm. B: 60 mm. L: 170 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3580045
Leverandør varenummer GJ-3580045
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 5
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0