DanskEnglishDeutsch
0

Reflekterende hængende hjerte

Varenummer:
1PR02606

4,99 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 10,00 kr.

Fastgør nemt denne reflekterende strop til tøj, tasker, cykler og mange flere genstande. Trykning udføres nedenfor folien på denne vare og som garanterer dig en reflekterende overflade med en effektivitetsfaktor på 100%. Opbevare i rene og tørre omgivelser. Må ikke opbevares på steder med direkte sollys. Kontakt os for et fuldt spektret af former og størrelser. Mere end 1000 designs til rådighed. Brugertilpassede faconer kan o...


Se yderligere produktinformation
Ryd

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Fastgør nemt denne reflekterende strop til tøj, tasker, cykler og mange flere genstande. Trykning udføres nedenfor folien på denne vare og som garanterer dig en reflekterende overflade med en effektivitetsfaktor på 100%. Opbevare i rene og tørre omgivelser. Må ikke opbevares på steder med direkte sollys. Kontakt os for et fuldt spektret af former og størrelser. Mere end 1000 designs til rådighed. Brugertilpassede faconer kan også arrangeres. Overensstemmelseserklæringen kan fås efter anmodning. PVC.

Yderligere produktinformation

SKU
1PR02606
Leverandør varenummer 1PR02606
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 1000
Kategori Øvrige gimmicks - Reflekser
Ekstra filer
0