DanskEnglishDeutsch
0

Royal Copenhagen blå mega riflet fad, 36 cm

Varenummer:
RC-1017345

483,60 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 699,00 kr.

Med en historisk forankring og en nutidig formgivning er Blå Mega Riflet indbegrebet af en moderne klassiker. Det iøjnefaldende stel forstørrer på smuk vis det historiske, musselmalede mønster fra Musselmalet Riflet i unikke dekorationer og bringer Royal Copenhagens arv ind i fremtiden. En super smuk Royal Copenhagen firmagave du med fordel kan få jeres firmalogo trykt på. Det vil være en rigtig flot og klasisk firmgave, som med...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Med en historisk forankring og en nutidig formgivning er Blå Mega Riflet indbegrebet af en moderne klassiker. Det iøjnefaldende stel forstørrer på smuk vis det historiske, musselmalede mønster fra Musselmalet Riflet i unikke dekorationer og bringer Royal Copenhagens arv ind i fremtiden. En super smuk Royal Copenhagen firmagave du med fordel kan få jeres firmalogo trykt på. Det vil være en rigtig flot og klasisk firmgave, som med garanti vil gøre, at I bliver husket.. og samtidig får I brandet jer.

Yderligere produktinformation

SKU
RC-1017345
Leverandør varenummer RC-1017345
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Dimissionsgaver - Firmagaver - Firmajulegaver - Gaver til hjemmet - Jubilæumsgaver - Royal Copenhagen - Sommergaver
Ekstra filer
0