DanskEnglishDeutsch
0

SHADES BOOK MARK PVD PLATED STAINLESS STEEL

Varenummer:
GJ-10013576

167,40 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 249,00 kr.

Genoplev glæden ved at læse en fysisk bog med dette smukke Shades bogmærke. I en enkel flydende form i varm messingfarvet stål clipses den fast over din sidst læste side og giver lidt ekstra luksus til en simpel fornøjelse. Som et ekstra praktisk lag kan bogmærket også bruges som brevåbner. Spansk fødte Helena Rohner designede Shades kollektionen for Georg Jensen for at løfte hverdagen. Med håndlavet tilgang som hendes signa...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Genoplev glæden ved at læse en fysisk bog med dette smukke Shades bogmærke. I en enkel flydende form i varm messingfarvet stål clipses den fast over din sidst læste side og giver lidt ekstra luksus til en simpel fornøjelse. Som et ekstra praktisk lag kan bogmærket også bruges som brevåbner. Spansk fødte Helena Rohner designede Shades kollektionen for Georg Jensen for at løfte hverdagen. Med håndlavet tilgang som hendes signatur kombinerer kollektionen skandinavisk minimalisme med en ergonomisk varm følelse. Shades bogmærket er fremstillet i PVD-belagt stål, der giver en kærlig finish, og som både er smuk at se på og holde på. Bogmærket er en betænksom gave til alle, der elsker bøger. H: 105 mm. B: 30 mm. D: 1,5 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10013576
Leverandør varenummer GJ-10013576
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 20
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0