DanskEnglishDeutsch
0

SHADES KEY RING PVD PLATED STAINLESS STEEL

Varenummer:
GJ-10013573

167,40 kr.

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 249,00 kr.

Med denne smukt designede Shades nøglering glemmer du aldrig dine nøgler igen. Ved nemt at isætte eller fjerne op til tre nøgler, er denne elegante og sofistikerede nøglering i varmt farvet stål lige så praktisk, som den er smuk. Shades kollektionen som er designet af Helena Rohner eksklusivt for Georg Jensen, er en serie af luksuriøst, men underspillet tilbehør, der succesfuldt kombinerer skandinavisk stil med en naturlig varm...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Med denne smukt designede Shades nøglering glemmer du aldrig dine nøgler igen. Ved nemt at isætte eller fjerne op til tre nøgler, er denne elegante og sofistikerede nøglering i varmt farvet stål lige så praktisk, som den er smuk. Shades kollektionen som er designet af Helena Rohner eksklusivt for Georg Jensen, er en serie af luksuriøst, men underspillet tilbehør, der succesfuldt kombinerer skandinavisk stil med en naturlig varme fra smukke materialer. Shades nøgleringen er fremstillet af PVD-belagt stål med en kærlig silkeblød finish i en varm messingfarve. Den perfekte gave til ham eller hende – eller måske til dig selv. H: 68 mm. B: 35 mm. D: 5 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10013573
Leverandør varenummer GJ-10013573
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 20
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0