DanskEnglishDeutsch
0

SHADES MAGNIFYING GLASS STAINLESS STEEL & LEATHER

Varenummer:
GJ-10013577

255,75 kr.

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 379,00 kr.

Det smarte, finurlige og helt originale Shades forstørrelsesglas fungerer både som en praktisk hjælp til at fokusere på mindre detaljer i livet og som et usædvanligt smykke. Det runde glas er indrammet i en originalt formet stålramme, der hænger i en enkel læderrem og skaber et smykke, der fanger lyset og indbyder til samtale. Shades kollektionen designet af Helena Rohner eksklusivt for Georg Jensen stræber efter at bringe skø...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Det smarte, finurlige og helt originale Shades forstørrelsesglas fungerer både som en praktisk hjælp til at fokusere på mindre detaljer i livet og som et usædvanligt smykke. Det runde glas er indrammet i en originalt formet stålramme, der hænger i en enkel læderrem og skaber et smykke, der fanger lyset og indbyder til samtale. Shades kollektionen designet af Helena Rohner eksklusivt for Georg Jensen stræber efter at bringe skønhed og et strejf af luksus ind i hverdagen. Den elegante serie af tilbehør med Rohners signaturrige blanding af naturmaterialer giver varme til det minimalistiske skandinaviske design. Det klare forstørrelsesglas er indrammet i messingfarvet PVD-belagt stål og hænger i en diskret læderrem. Det praktiske og smukke forstørrelsesglas er en usædvanlig og skøn gave. H: 50 mm. B: 35 mm. D: 5,5 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10013577
Leverandør varenummer GJ-10013577
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 15
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0