DanskEnglishDeutsch
0

SHADES TRAVEL TAG GREY LEATHER & PVD PLATED STAINLESS STEEL

Varenummer:
GJ-10013696

302,25 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 449,00 kr.

Genoplev lidt af rejsens guldalder med dette luksuriøse, men underspillede Shades kuffertmærke. Et varmt messingfarvet stålmærke præsenteres i et smukt fremstillet mørkegråt læderetui, som fastgøres på din kuffert med en enkel rem. Skriv navn og adresse direkte på metallet med en permanent tusch, og dæk det med etuiet for ekstra sikkerhed. Helena Rohners Shades kollektion af tilbehør designet eksklusivt for Georg Jensen kom...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Genoplev lidt af rejsens guldalder med dette luksuriøse, men underspillede Shades kuffertmærke. Et varmt messingfarvet stålmærke præsenteres i et smukt fremstillet mørkegråt læderetui, som fastgøres på din kuffert med en enkel rem. Skriv navn og adresse direkte på metallet med en permanent tusch, og dæk det med etuiet for ekstra sikkerhed. Helena Rohners Shades kollektion af tilbehør designet eksklusivt for Georg Jensen kombinerer praktikalitet, håndværk og skønhed i accessories der hæver sig over hverdagen med en følelse af minimalistisk luksus. Shades kuffertmærket er fremstillet i PVD-belagt stål i en varm messingfarve og syet i læder af høj kvalitet, der vækker minder fra alle dine rejser efterhånden som det bliver brugt og læderet skaber en individuel patina. Det er den perfekte gave til enhver ivrigt rejsende. H: 185 mm. B: 60 mm. D: 4,3 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10013696
Leverandør varenummer GJ-10013696
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 15
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0