DanskEnglishDeutsch
0

SHADES WALLET GREY LEATHER & PVD PLATED STAINLESS STEEL

Varenummer:
GJ-10013698

471,20 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 699,00 kr.

Giv din hverdag en underspillet luksus med den minimalistiske elegance fra Shades pung. Det mørkegrå læder åbner op og afslører lommer til kreditkort og kontanter. En aftagelig clips i poleret messingfarvet stål til at holde på sedler, kvitteringer og lister føjer en strukturkontrast til det bløde læder. Helena Rohners smarte Shades kollektion for Georg Jensen leger med forskellige materialer og detaljer for at give en undersp...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Giv din hverdag en underspillet luksus med den minimalistiske elegance fra Shades pung. Det mørkegrå læder åbner op og afslører lommer til kreditkort og kontanter. En aftagelig clips i poleret messingfarvet stål til at holde på sedler, kvitteringer og lister føjer en strukturkontrast til det bløde læder. Helena Rohners smarte Shades kollektion for Georg Jensen leger med forskellige materialer og detaljer for at give en underspillet luksus til hverdagens accessories. De er indbegrebet af skandinavisk stil og har en varme og elegance, der virkelig er original. Shades pungen er fremstillet af mørkegråt læder i høj kvalitet og den aftagelige clips er i PVD-belagt stål, poleret til en silkeagtig overflade. Pungen har rummelige lommer til kreditkort og sedler og er den perfekte gave. H: 110 mm. B: 75 mm. D: 16 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10013698
Leverandør varenummer GJ-10013698
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0