DanskEnglishDeutsch
0

SKY BOWL, SMALL STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-10013578

201,50 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 299,00 kr.

Enhver gastronom vil elske funktionaliteten og elegancen i den lille SKY skål. Uanset hvilke snacks der serveres, vil denne lille skål præsentere dem på smukkeste vis. Den franske industrielle designer Aurelien Barbry tager hverdagsgenstande og gør dem smukkere uden at gå på kompromis med funktionaliteten. SKY skålen er asymmetrisk og næsten skulpturel, og den gør bordet endnu smukkere. Den er fremstillet i rustfrit stål og f...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Enhver gastronom vil elske funktionaliteten og elegancen i den lille SKY skål. Uanset hvilke snacks der serveres, vil denne lille skål præsentere dem på smukkeste vis. Den franske industrielle designer Aurelien Barbry tager hverdagsgenstande og gør dem smukkere uden at gå på kompromis med funktionaliteten. SKY skålen er asymmetrisk og næsten skulpturel, og den gør bordet endnu smukkere. Den er fremstillet i rustfrit stål og fås i lille og medium. H: 26 mm. B: 149 mm. D: 97 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10013578
Leverandør varenummer GJ-10013578
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 20
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0