DanskEnglishDeutsch
0

SKY ICECUBES, 4 PCS STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-10014942

201,50 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 299,00 kr.

Disse genanvendelige isterninger i rustfrit stål, er den helt rigtige tilføjelse til enhver drink. Uden at fortynde smagen, holder isterningerne af stål drinken kold i længere tid. Den skulpturelle æstetik går igen i alle produkterne fra Sky kollektionen. De asymmetriske former og praktiske funktion, skaber de helt rette rammer for at mixe den perfekte drink. Det rustfrie stål gør isterningerne helt sikre at anvende i drikkevare...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Disse genanvendelige isterninger i rustfrit stål, er den helt rigtige tilføjelse til enhver drink. Uden at fortynde smagen, holder isterningerne af stål drinken kold i længere tid. Den skulpturelle æstetik går igen i alle produkterne fra Sky kollektionen. De asymmetriske former og praktiske funktion, skaber de helt rette rammer for at mixe den perfekte drink. Det rustfrie stål gør isterningerne helt sikre at anvende i drikkevarer, og de skal kun i fryseren i et par minutter, inden de er kolde nok. Sættet kommer i en gaveæske og med en opbevaringspose til fryseren. H: 44 mm. B: 23,6 mm. D: 17,9 mm. Ø: 0 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10014942
Leverandør varenummer GJ-10014942
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 20
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0