DanskEnglishDeutsch
0

Swiss Peak 14 tommer transportabel grill

Varenummer:
XD-P422.071

560,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 1400,00 kr.

Nyd den unikke smag der kun kan opnås med kul. Denne 14 tommer kompakte grill er nem at tage med overalt, lige fra baghaven til camping eller mere. Rejs behageligt og sikker med det låsbare låg. Med en total grill flade på 34.5 cm i diameter er der rigelig plads til kyllingebryst, hamburgere, pølser og mere. Let anvedeligt luft system for optimal temperatur regulering. Ergonomisk håndtag for nem åbning og lukning af låget. Få s...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Nyd den unikke smag der kun kan opnås med kul. Denne 14 tommer kompakte grill er nem at tage med overalt, lige fra baghaven til camping eller mere. Rejs behageligt og sikker med det låsbare låg. Med en total grill flade på 34.5 cm i diameter er der rigelig plads til kyllingebryst, hamburgere, pølser og mere. Let anvedeligt luft system for optimal temperatur regulering. Ergonomisk håndtag for nem åbning og lukning af låget. Få sat logo på, så man forbinder jeres virksomhed med noget lækkert.

Pris er inkl. 1-farvet logo.
Pris er ekskl. opstartomkostning på 499,- pr. farve/kliché.

Yderligere produktinformation

SKU
XD-P422.071
Leverandør varenummer XD-P422.071
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 25
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Kundegaver - XinDao
Ekstra filer
0