DanskEnglishDeutsch
0

TUNES CANDLEHOLDER HIGH STAINLESS STEEL MIRROR

Varenummer:
GJ-10013917

201,50 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 299,00 kr.

Skandinavisk minimalisme i et helt nyt lys. Der er en lethed og en arkitektonisk præcision over TUNES lysestage, der gør, at den vil passe perfekt ind i ethvert hjem. TUNES lysestage er skabt af den svenske designer Monica Förster, og hun har formået at skabe noget, der er funktionelt og samtidig også både lyrisk og kreativt. TUNES lysestage er fremstillet i blankpoleret rustfrit stål, der giver stagen et fantastisk blikfang. TUN...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Skandinavisk minimalisme i et helt nyt lys. Der er en lethed og en arkitektonisk præcision over TUNES lysestage, der gør, at den vil passe perfekt ind i ethvert hjem. TUNES lysestage er skabt af den svenske designer Monica Förster, og hun har formået at skabe noget, der er funktionelt og samtidig også både lyrisk og kreativt. TUNES lysestage er fremstillet i blankpoleret rustfrit stål, der giver stagen et fantastisk blikfang. TUNES lysestage fås i to udgaver – en høj og en lav. Bemærk venligst, at stearinlys medfølger IKKE. H: 145 mm. Ø: 90 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10013917
Leverandør varenummer GJ-10013917
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 20
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0