DanskEnglishDeutsch
0

TUNES CANDLEHOLDER LOW STAINLESS STEEL MIRROR

Varenummer:
GJ-10013916

235,60 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 349,00 kr.

Et strejf af lethed – og skulpturel appeal. TUNES lysestage har et minimalistisk skandinavisk design, der passer perfekt ind i ethvert hjem og enhver indretning. TUNES-kollektionen er skabt af den svenske designer Monica Förster, og den er typisk for hendes arbejde for Georg Jensen. Den er både lyrisk og kreativ – og samtidig formår den at være praktisk og innovativ. TUNES lysestage er fremstillet i blankpoleret rustfrit stål. ...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Et strejf af lethed – og skulpturel appeal. TUNES lysestage har et minimalistisk skandinavisk design, der passer perfekt ind i ethvert hjem og enhver indretning. TUNES-kollektionen er skabt af den svenske designer Monica Förster, og den er typisk for hendes arbejde for Georg Jensen. Den er både lyrisk og kreativ – og samtidig formår den at være praktisk og innovativ. TUNES lysestage er fremstillet i blankpoleret rustfrit stål. TUNES lysestage fås i to udgaver – en høj og en lav. Bemærk venligst, at stearinlys medfølger IKKE. H: 110 mm. Ø: 170 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10013916
Leverandør varenummer GJ-10013916
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 20
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0